Benieuwd naar wat nou de echte haartrends zijn voor dit naseizoen? Wij vertellen het je in dit artikel. Bereid je voor op verschillende looks; van de jaren vijftig tot punkkapsels, ze zitten er allemaal bij. Ondanks dat de modeweken al lang voorbij zijn, deze waren namelijk in februari, zijn de trends nog heel accuraat. Hierbij waren niet alleen de beautylooks en kleding erg opmerkelijk, maar ook de verschillende haarstijlen.

De schuine pony

De schuine pony was natuurlijk in de 00’s al enorm populair, en deze komt nu ook weer helemaal terug. De halflange pony was al favoriet, maar deze moet nu plek maken voor de schuine pony. Dit kun je heel simpel doen door een zijscheiding te maken naar links of rechts maar, als je het echt radicaal aan wil pakken kun je ook een halve pony laten knippen.

De rockstar look

Ga je liever voor de rockstar look, zoals je die ook bij onder andere Axl Rose zag? Dan heb je naast zwartomlijnde ogen ook een brede bandana nodig. deze bind je over het voorhoofd heen net als Axl Rose deed.

French girl haartrends

De French girl style is erg simpel maar ook heel erg nonchalant en komt bij Chanel vandaan. Je steekt je haar als het ware half op, alleen het voorste gedeelte. Maar hierbij zorg je er wel voor dat je dit heel losjes doet, bijna alsof je zo je bed uit bent gestapt.

Een nieuwe zijscheiding

Naast de nieuwe schuine pony is ook de zijscheiding weer helemaal terug. Het grote verschil hierbij is alleen dat je bij deze variant je haar strak over het hoofd kamt, zodat het plat naar de andere kant ligt. Maar vind je dit nou niets, dan kun je het ook normaal de andere kant op kammen natuurlijk.

De jaren 80

Net als veel kleding is nu ook de haarstijl uit de jaren 80 weer helemaal terug. Zowel bij Tommy Hilfiger, Saint Laurent als Balenciaga zijn er verschillende kapsels te vinden die allemaal geïnspireerd zijn op Grace Jones en de jaren 80 in zijn geheel.

Haartrends jaren 50

Maar ook de haartrends uit de jaren 50 zijn weer helemaal terug, en dan vooral de Hollywood glamour. Lokken die zijn gewatergolfd, ontzettend veel haarlak en korte kapsels. Dit natuurlijk in combinatie met rode lippen, eyeliner en mascara voor die echte fifties look.

Punkstijl

Ook goth punk is weer helemaal terug, en hierbij kun je denken aan Billie Eilish, maar ook aan de punkbeweging van de vorige eeuw. En denk je aan Billie, dan denk je aan knalgele of groene uitgroei met zwart haar en felle lokken.

Lees ook: Hoe kun je pigmentvlekken bedekken?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here