De zomer; we kunnen allemaal haast niet meer wachten. Heerlijk genieten van de hopelijk warme temperaturen, aan het water, met een drankje en wat lekkers te eten. Maar wanneer je aan het water gaat zitten heb je ook een goede bikini nodig. Ben je benieuwd wat de bikini trends zijn van 2021? Dat laten wij je zien in dit artikel.

Iconische dierenprint bikini’s

De dierenprint bikini’s zijn iconisch. Ze komen elk jaar weer terug en zorgen er altijd voor dat je opvalt. Maar welk dierenprint is dit jaar nou echt een trend? Als eerste de zebra print, echt een trend deze zomer. Maar let er wel op dat het contrast goed is. een heel heftig contrast hoort namelijk niet bij deze trend. Een goede, trendy bikini heeft een mooie, zachte overloop tussen het zwart en het wit, zodat het contrast niet te groot is.

Ook de jaguar print is een echte trend dit jaar. Niet te verwarren met de luipaard print, welke vorig jaar vooral populair was in allerlei felle kleuren. De print van de jaguar is meer rustgevend door zijn zachte aardetinten.

Een hoge taille bikini

Een bikini met een hoge taille is ontzettend populair. Niet alleen in ons kleine Nederland, maar over de hele wereld. Wel moet je hierbij goed naar je eigen lichaam kijken, want niet ieder vrouwenlichaam is hier geschikt voor. Een broekje met een hoge taille zorgt ervoor dat je rondingen meer naar voren komen. Wil je dat niet omdat je hier onzeker over bent, dan kun je deze bikini dus beter overslaan.

Kies je wel voor deze bikini, dan zorg je er het beste voor dat de broekjes aan de achterkant nog wat billen laten zien. Is dit niet het geval, dan zal het broekje ervoor zorgen dat je er veel breder uitziet dan je in werkelijkheid bent.

Tie dye trends

Tie dye is natuurlijk al heel erg populair, maar is nu ook een hit als het gaat om bikini’s. Vorig jaar zagen we er ook al enkele, maar het aanbod zal dit jaar vele malen groter zijn. Deze 90’s trend is dus weer helemaal terug van weggeweest. En zeg nou zelf, het is de perfecte bikini voor de zomer! Ook eenvoudig te combineren voor een jeans short voor als je naar een festival gaat, of gewoon als je over de boulevard loopt.

Pofmouwen en halters

Een bikini met pofmouwen en een halter. Het ziet er ontzettend lief en comfortabel uit, en het is dan ook zeker niet gek dat dit een trend wordt dit jaar. Daarnaast zijn dit soort bikini’s ook ideaal voor vrouwen met een grotere cup, omdat het veel meer ondersteuning biedt dan een gewone bikini.

Lees ook: De tuin lente-klaar maken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here