Tegenwoordig is het ontzettend makkelijk om je kleding te verkopen. Heb je kleding in de kast hangen die je niet meer draagt of niet meer mooi vindt, maar dat er nog wel helemaal goed uitziet? Dan is het natuurlijk zonde om dit weg te gooien. Je kan er dan voor kiezen het in een kledingbak te doen voor de kringloopwinkel of het Leger des Heils, maar je kan er ook voor kiezen het zelf te verkopen. Wij laten je een aantal fijne platformen zien waar jij je kleding online kunt verkopen.

Designer kleding verkopen op Designer Vintage

Heb jij mooie parels in je kast hangen van een goed designermerk, maar draag je het eigenlijk nooit meer? Dat is zonde, maar gelukkig is daar een oplossing voor! Via het platform Designer Vintage kun je namelijk heel makkelijk en veilig je kleding verkopen. Ben je juist op zoek naar gave designeritems? Dat komt goed uit, via dit platform kun je ook kleding kopen.

United Wardrobe

Dit is een vrij bekend platform waar steeds meer spullen op verkocht worden. Je kan hier niet alleen terecht wanneer je kleding wilt kopen of verkopen, maar ook schoenen en accessoires. Het platform werkt heel simpel; je maakt een account aan, uploadt de foto’s van de producten die je wilt verkopen en zet hier de juiste informatie bij. Daarna plaats je het online en is het wachten tot iemand interesse heeft.

Kleding ruilen via Swopster

Dit is echt een heel leuk platform. Swopster maakt het namelijk mogelijk om kleding te verkopen of te ruilen. Stel, jij hebt een jurk in maat 42 in de kast hangen die je eigenlijk te groot is en je ziet op het platform van Swopster een jurk in maat 40. Dan zou je een bericht kunnen sturen om te kijken of die persoon met je wilt ruilen. Ideaal! Ook kun je hier terecht voor schoenen en accessoires.

Vinted

Ook Vinted is tegenwoordig erg bekend bij het grote publiek. Ook hier maak je weer een account aan en upload je een aantal foto’s van de product dat je wilt verkopen. Zet er een beschrijving bij en klaar ben je! Zodra je advertentie online is gezet kunnen anderen hierop reageren, meer informatie vragen en jouw items kopen wanneer ze tevreden zijn.

Kleding verkopen via Marktplaats

Marktplaats bestaat al heel lang, en dus heb je daar ook al heel lang de mogelijkheid je kleding te verkopen. Ook via dit platform werkt dat heel makkelijk, door een advertentie aan te maken met een paar foto’s en de nodige informatie. Voorzie je kleding van een vaste prijs of zet erbij dat ze mogen bieden, en dat is het!

Lees ook: Lekkere cake met pompoen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here