Een beetje extra geld verdienen is natuurlijk altijd fijn. Het maakt niet uit waarvoor je het nodig hebt, belangrijker is hoe je eraan komt. Extra geld verdienen via internet is vrij makkelijk, maar dan moet je wel weten hoe dat werkt. In dit artikel geven wij jou daarom een aantal tips om wat extra’s te verdienen.

Enquêtes invullen voor geld

Er zijn een aantal websites waar je door middel van het invullen van enquêtes heel makkelijk geld kan verdienen. Dit gaat wel niet zo snel, maar je bouwt zo wel ongemerkt een leuk extra bedrag op. Daarnaast is het op veel van die websites ook mogelijk via hun site door te klikken naar een andere site, bijvoorbeeld de Wehkamp. Als je dan via die link gaat shoppen krijg je daar ook weer extra punten voor.

Extra geld verdienen met een blog

Een andere leuke manier om wat extra geld te verdienen is door een blog te beginnen. Wel kost het hierbij tijd voordat je er ook daadwerkelijk iets mee verdient, maar als dat dan eenmaal loopt kan je er aardig aan verdienen. Dit doe je door advertenties te plaatsen via Google, maar er zijn ook nog veel andere manieren online te vinden.

Ga je spullen verkopen via Marktplaats of Facebook

Wil je op een snelle manier extra geld verdienen, dan kan het weleens helpen als jij je kasten naloopt. Heb je kleding, decoratie of andere spullen die je niet meer gebruikt? Verkoop deze dan! Marktplaats is natuurlijk heel bekend, maar er zijn ook verschillende Facebookgroepen te vinden waar je dit kan doen.

Geld verdienen als mystery shopper

Misschien ken je dit nog niet, maar er zijn veel bedrijven die graag geheime shoppers inzetten om hun winkel te bezoeken. Hier word je dan voor betaald, in cash of in bonnen. Hoe je hiervoor in aanmerking komt? Heel simpel! Ga naar je favoriete webshop toe en kijk of ze op zoek zijn naar mensen. Ook kan het maar zo zijn dat ze op zoek zijn naar mensen die recensies willen schrijven over een bepaalde dienst of winkel.

Lees ook: Lekkere cake met pompoen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here