Een haartransplantatie is tegenwoordig redelijk bekend. Steeds meer mensen kiezen ervoor om deze ingreep te ondergaan. Door haartransplantatie kan onzekerheid van haaruitval verminderen. Dit is ideaal voor mensen die veel last hebben van deze onzekerheid. Het is wel goed om een aantal dingen te weten voordat je kiest voor een haartransplantatie. Ben je benieuwd wat handig is om te weten? Blijf dan vooral even verder lezen voor wat meer informatie over een haartransplantatie.

Haartransplantatie zelf

Voordat je een haartransplantatie ondergaat, is het wellicht handig om te weten wat het precies is. Mensen die te maken hebben met ernstige haaruitval kunnen ervoor kiezen om een haartransplantatie te doen. Bij een haartransplantatie worden er haren van een ander gebied verplaatst naar het gewenste gebied. Het haar groeit uiteindelijk terug waardoor de haaruitval niet meer opvalt. Een haartransplantatie kom je het meeste voor op de hoofdhuid. Tegenwoordig is het echter ook mogelijk om de haartransplantatie uit te voeren bij de wenkbrauwen of een baard. Het resultaat is meteen permanent. Als je wil weten of je in aanmerking komt voor een haartransplantatie, is het verstandig om een consult te vragen bij een speciale kliniek. Daar kan je gepast advies krijgen op jouw situatie. Het is altijd goed om jezelf goed te laten informeren en adviseren.

De behandeling

Natuurlijk is het belangrijk om te weten hoe de behandeling van een Zantman Kliniek verloopt. De behandeling van een haartransplantatie neemt meestal rond de zes uur in beslag. Uiteraard zal je plaatselijk worden verdoofd. Het is niet de bedoeling dat je voelt wat er gebeurt. Dit zou niet heel prettig zijn. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je iets van pijn tijdens de behandeling gaat voelen. Op de plek van het donorgebied worden vervolgens de haarimplantaten eruit gehaald. Hierna zullen er incisies gemaakt worden. Dit wordt gedaan op de plekken waar de haartransplantatie moet worden uitgevoerd. De eerder uitgehaalde haarimplantaten worden daarna in dit gebied geplaatst. Dit gebeurt allemaal één voor één.

Kosten voor haartransplantatie

Een haartransplantatie is uiteraard niet gratis. Dit betekent dat je ervoor zal moeten betalen. Hoeveel zijn haartransplantatie kosten? Dit hangt sterk af van de situatie. Er wordt onder andere gekeken naar de verwachte behandelduur. Op basis van deze informatie in combinatie met de aantal haartransplantaten kan er een prijs worden bepaald. Het is goed om te weten dat je niet te maken zal krijgen met onverwachte kosten. De overeengekomen prijs blijft vaststaan. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat het uiteindelijk toch duurder uitvalt dan dat je in de eerste instantie dacht. Je zou dus van tevoren kunnen informeren naar de prijs om vervolgens ervoor te kunnen sparen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here