Nu de lente is begonnen kijkt iedereen alweer uit naar de zomer. Heerlijk in de zon zitten en genieten van de warmte, hopelijk op een druk terras en een lekker glas koud drinken. Maar wat trek je dan aan op zo’n dag? In dit artikel laten wij je zien welke kleding je het beste kan kiezen voor de lente en de zomer van 2021!

Corona heeft veel impact op ons leven gehad, en nog steeds, maar qua kleding heeft het ook voor iets goeds gezorgd. Er is door corona namelijk een tweedeling ontstaan in de modewereld. Aan de ene kant willen we ons nog steeds graag kleden in comfortabele kleding met een wijde pasvorm en geminimaliseerde kleuren, maar aan de andere kant zijn we er ook weer helemaal klaar voor om uit te pakken. Dat doen we dan ook zeker, met vooral vrolijk prints, feestelijke jurken en bonte kleuren.

Een kloddertje roze hier…

Wil jij je outfit graag opfleuren? Dan doe je dit het beste met de kleur roze. En dit mag in alle verschillende tinten. Ook mooie, kauwgom-roze jurk bijvoorbeeld, maar voor als je het wat minder hysterisch wilt kun je ook kiezen voor een felroze broek met een pastelroze shirt.

Kleding voor het werk

Het huispak is het dankzij het coronavirus natuurlijk helemaal, en toegegeven: niets is lekkerder dan in je huispak bezig zijn met je werk. Deze loungewear zie je ook dit jaar weer, al is het dan wel in een iets chiquere uitvoering. Een pak heeft nu een relaxed fit. Dat wil zeggen een wijde pantalon in combinatie met een oversized blazer. Ook de blouse mag dit jaar gerust een maat groter gekocht worden, want ook deze mag je wijd en nonchalant dragen.

Heel veel prints

We zijn toe aan kleur in ons leven, en dat zien de ontwerpers gelukkig ook. Je vindt dan ook vele kledingstukken met bonte prints waardoor je direct zin hebt in de zomer. De opvallende print kun je overigens op jurken en rokken vinden, maar ook op tops en broeken. Ben je bang dat het geheel te druk wordt? Dan kun je het eenvoudig combineren met een effen kledingstuk.

Kleding uit de 90’s

Kledingstukken die straight out of the 90’s lijken te komen zagen we natuurlijk vorig jaar al, maar ook dit jaar mag dit gewoon. Vooral de wijde jeans uit de jaren ’90 worden ontzettend populair, en dan vooral de baggy jeans. Spijkerbroeken met wijde pijpen dus! En door dit te combineren met een aangesloten top laat jij je lichaam er op zijn best uit komen.

Lees ook: Wat zijn de kleuren van 2021?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here