Heb jij heel veel spullen in huis staan die je eigenlijk nooit meer gebruikt, die stof staan te happen of die gewoon in een hoekje geschoven zijn? Dan kun je deze beter een tweede leven gunnen. Zo is jouw huis meer opgeruimd, ben je sneller klaar met schoonmaken én verdien je er misschien ook nog iets aan! Wij laten je in de artikel een aantal fijne apps/websites zien waarop jij eenvoudig je spullen kunt verkopen of weggeven.

Marktplaats

Deze website bestaat al heel lang en is ook bij vrijwel iedereen wel bekend. Je kan eenvoudig je spullen op de website plaatsen die je wilt verkopen, maar ook heel makkelijk zelf op zoek gaan naar nieuwe producten. Hij is dan ook erg gebruiksvriendelijk en beschikt over een veilige betaalmethode. Daarnaast is het plaatsen van je producten in de meeste gevallen gratis, maar kun je ook kiezen voor upgrades zodat jouw producten bovenaan komen te staan.

De nadelen bij deze website is toch wel dat er ontzettend veel advertenties van bedrijven tussen staan, waardoor je de tweedehands spullen niet altijd even goed ziet. Ook verloopt je advertentie na een aantal weken en willen de meeste mensen voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.

Kinder- en babyspullen verkopen op Reshopper

Ook deze website en app wordt steeds bekender. Hierbij draait het vooral om het kopen en verkopen van tweedehands kinderkleding en spullen bij jou in de buurt. Niet alleen kleding dus, maar ook meubels uit de babykamer en speelgoed. De website werkt met verschillende filters, is erg toegankelijk, werkt heel makkelijk en lokaal. Daarnaast is het ook fijn dat het plaatsen van advertenties gratis is.

Vinted voor je kleding

Deze website/app bestaat nog niet heel lang maar is ondanks dat wel al erg populair. Hierop kun je tweedehands kleding verkopen voor zowel kinderen als volwassenen. De website maakt gebruik van kopersbescherming en je ontvangt het heel verkoopbedrag. De koper betaalt een vaste commissie. Ook verloopt je advertentie niet, deze blijft gewoon in jouw kledingkast staan. Deze moet je er dus wel zelf uithalen wanneer je het item verkocht hebt.

Nog meer kleding verkopen via United Wardrobe

Wil je nog meer kleding verkopen, maar wel graag een andere app gebruiken? Kijk dan eens bij United Wardrobe. Ook hierbij is het gebruik weer heel makkelijk en is een account zo aangemaakt. De website is daarnaast ook erg gebruiksvriendelijk en het verkopen van je spullen is gratis.

Verkopen via Facebook

Iedereen is op Facebook wel lid van een groep, en veel van deze groepen zijn verkoopgroepen. Je zet er heel eenvoudig een advertentie op met een foto, wat informatie en natuurlijk de vraagprijs. Het is vrij lokaal waardoor het makkelijker is om een afspraak te maken. Daarnaast is het ook gratis en zie je hoeveel mensen je bereikt met je advertentie. Het nadeel is wel dat mensen het vaak ‘vergeten’ of gewoon niet op komen dagen, al heb je dit ook wel via Marktplaats.

Lees ook: Wat zijn de meest voorkomende spaardoelen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here