Heb jij nog helemaal geen zin in die donkere, koude en vooral natte dagen die de herfst veelal met zich meebrengt? Dan is het een goed idee om de zon op te gaan zoeken deze herfst! Hier zijn verschillende plekken voor, die allemaal zo hun eigen schoonheid hebben. Wij geven je in dit artikel een aantal tips.

In de herfst naar Marokko

Wanneer je met het vliegtuig gaat zit je maar 3 uur van Marokko af. Het is er goed betaalbaar, je hebt er veel vriendelijke mensen en er zijn ontzettend veel mooie plekken om de cultuur te bewonderen. In de herfst is het hier nog zo’n 21 graden, wat ideaal is voor deze tijd van het jaar. Daarnaast regen het er bijna niet.

De zon achterna op de Canarische eilanden

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen de zon achterna te gaan richting de Canarische eilanden. Hier kun je genieten van zandstranden, mooie, kleine dorpen, natuur, cultuur en een subtropisch klimaat. Hou er rekening mee dat het hier in de herfst nog wel 25 graden kan worden. Het zeewater is meestal 24 graden, dus ook een duik nemen in zee is mogelijk!

Algarve in Portugal

Wil je liever iets dichter bij huis zijn? Ga dan in de herfst eens naar Portugal toe. Hier is het rond deze tijd van het jaar nog steeds rond de 20 graden, wat heerlijk is voor een excursie of een boottocht bijvoorbeeld. Of kies voor een jeepsafari, dolfijnen spotten en mooie steden bezoeken.

Warmte op Cyprus

Ongeveer vier uur vliegen hier vandaan vind je Cyprus, dat net onder Turkije ligt. Je kan hier heerlijk tot rust komen en alleen maar relaxen maar, ook wanneer je actief bezig wilt zijn zit je hier goed. Geniet van de baaien, witte stranden, de natuur, cultuur en de geschiedenis. Dit alles natuurlijk in een heerlijk zonnetje met zo’n 26 graden.

Lees ook: Hoe kun je je vriendschappen goed onderhouden?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here