Er komen dagelijks nieuwe apps in de verschillende stores te staan waardoor het aanbod telkens weer groter wordt. Een handige app, maar ook informatieve en natuurlijk spelletjes zijn er in overvloed tegenwoordig, en dus kan het lastig zijn te zien wat de beste apps zijn. Daarom laten wij je in dit artikel de beste apps zien van de afgelopen maand.

De CoronaMelder

Het coronavirus is er helaas nog steeds, samen met alle vervelende maatregelen die nodig zijn om het virus onder controle te houden. De CoronaMelder app is in oktober door de overheid uitgebracht. Een app waarmee je bijdraagt aan het bron- en contactonderzoek van de GGD dat kan helpen tegen een verdere verspreiding van het virus.

Weer app

Er zijn natuurlijk al heel veel weer apps te vinden in de verschillende stores. Niet alleen Android heeft een eigen versie die standaard op je smartphone staat, maar ook Apple heeft er één. Toch komen er telkens weer nieuwe apps op de markt, zoals Appy Weather. Dit is een hele minimalistische app waarbij je eenvoudig het weer kunt zien. Zowel voor die dag, de komende uren en een voorspelling voor de aankomende dagen.

WhatsApp

Deze app is natuurlijk niet nieuw, maar wel nog steeds heel erg populair. Hij wordt door vrijwel de meeste mensen het vaakst gebruikt om te chatten met anderen. Daarnaast zijn er voor deze app ook vaak updates te vinden die altijd gepaard gaan met nieuwe functies en emoticons. Zo is het na de laatste update bijvoorbeeld mogelijk gesprekken voor altijd te dempen. Eerder was dit maximaal een jaar.

Tankservice

Ook deze app bestaat al even maar nog steeds komen er updates binnen. Je kon eerder al eenvoudig de brandstofprijzen voor heel Nederland bekijken en zo zien waar je het goedkoopst kunt tanken, maar met de nieuwe update is het ook mogelijk de Belgische prijzen te zien.

Cheqi app

Wil je geld overmaken naar iemand, dan heb je daar uiteraard zijn of haar bankrekeningnummer voor nodig. Heel logisch maar als je iemand geld cadeau wilt doen is dat niet handig. Je zou dan het rekeningnummer moeten vragen waardoor diegene direct weet wat je van plan bent. Daar is nu deze app voor. Met de Cheqi app is het namelijk mogelijk iemand geld te geven via bijvoorbeeld het sturen van een WhatsApp.

Instagram

Nog een app die een aantal veranderingen heeft aangebracht. Wil je een herinnering delen in je verhaal, dan kan dat tegenwoordig via de Stories-kalender. Ook is het Stories archief uitgebreid met een locatiekaart en is de activiteiten-weergave uitgebreid. Hier kun je nu namelijk links terugzoeken.

Shazam

Hoe vervelend is het als je op zoek bent naar een nummer maar niet op de tekst komt? Je kunt het liedje niet neuriënd in Google invoeren, want dan zullen er geen zoekresultaten komen. Wel is het tegenwoordig mogelijk het nummer te neuriën in de Google Assistent. Maar gelukkig heeft Shazam ook een fijne update uitgebracht waardoor het nu mogelijk is dat Shazam nummers voor je herkent vanuit je notificatiebalk. Je hoeft dus niet meer eerst de app te openen om een nummer te herkennen.

Lees ook: De woontrends van de herfst 2020

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here