Voor je het weet is het weer zo ver; Halloween. Ben je van plan een feest te organiseren maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Wij helpen je daar graag mee! Met de tips in dit artikel zorg jij er namelijk voor dat jouw Halloween feest de beste wordt in jaren! Inclusief hapjes, drankjes, decoratie en natuurlijk outfits.

Een geweldige uitnodiging

Het begint allemaal natuurlijk met het versturen van geweldige uitnodigingen, en deze mogen zelfs wel een beetje eng zijn. een uitnodiging op Facebook is hartstikke leuk, maar het is veel persoonlijker als je echt een kaart stuurt. Zorgt er hierbij voor dat de uitnodiging bijzonder is, zodat mensen graag naar je feest toe willen komen. Je kan kiezen voor standaard kaarten, maar veel leuker is het om hier zelf mee aan de slag te gaan, bijvoorbeeld met behulp van Photoshop. En weet je de adressen van je vrienden niet, en wil je die ook niet gaan vragen omdat ze dan direct doorhebben wat er staat te gebeuren? Dan kun je er ook nog altijd voor kiezen een e-card te sturen, gewoon via de mail. Vergeet vooral niet te vermelden dat ze verkleed moeten komen, want het is tenslotte Halloween.

Wat is het budget?

Als je al eerder een feest hebt gegeven dan weet je dat dit niet goedkoop is. Je hebt niet alleen de juiste decoratie nodig, maar ook hapjes en drankjes. Vergeet ook vooral de schoonmaakkosten niet, want je wilt de volgende dag wel in een opgeruimd huis wakker worden. Bedenk dus goed wat je budget is. Dit doe je het beste door te bedenken hoeveel mensen je uitnodigt en hoeveel een gemiddeld persoon drinkt op het feest. Wil je graag sterke drank op je feest? Dan kun je ervoor kiezen mensen zelf hun eigen drank mee te laten nemen.

Heerlijk enge Halloween snacks

Een Halloween feest is natuurlijk niet af zonder enge snacks, waarbij je helemaal los kan gaan. Creatief zijn is goed, maar je hoeft het jezelf ook zeker niet te moeilijk te maken. Door oranje met zwart te combineren zit je al goed. Maar uiteraard kun je ook helemaal los gaan in de keuken wanneer jij dat wilt.

Halloween decoraties

Misschien wel het belangrijkste aan je Halloween feest; de decoratie. Je kan ervoor kiezen zelf je decoratie te maken, maar er zijn ook genoeg spullen te koop waarmee je heel ver kunt gaan. Denk hierbij ook aan de verlichting. Felle verlichting zorgt voor een ongezellige sfeer op je feest, en dus kun je beter kiezen voor string lights, eventueel in combinatie met spookjes of pompoenen.

Lees ook: Een hernia herkennen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here